Знаме на България 60/100 см плетен плат

11.00 лв.

Представяме ви знамето на България – символ на национална гордост, идентичност и култура. То е изработено с размери 60/100 см и стандартен джоб от 7 см за дръжка. Всяко знаме е внимателно ушито от три цвята обикновен плетен плат, в съответствие с БДС стандартите за качество и автентичност.

Избирайки нашето знаме на България, вие не само изразявате своята привързаност към родината си. Също така подпомагате усилията на работниците в неравностойно положение да бъдат активни членове на обществото. Всяко знаме, което предлагаме, е ръчно изработено от наши талантливи служители, които с грижа и умение внасят уникален дух във всеки артикул.

Нашето знаме на България не е просто символ на нацията, но и израз на традиция, история и общност. С всяка покупка от нашия магазин вие не само придобивате красив и качествен продукт, но и участвате в важна инициатива за подкрепа на уязвими общности и национални ценности.

Виж и останалите ни знамена тук.
Можете да ни станете приятели и да подкрепяте нашите каузи във фейсбук страницата ни.

Разгледайте и останалите ни продукти в четерите направления : бродерия/печат върху текстил, шивашко производство, изработка на опаковки и печатарски и книговезки услуги.  В дружеството работят 40 души, 74% от тях са лица с увреждания. Това му дава статут на специализирано предприятие за трудоустроени лица. Предприятието изпълнява поръчки и изделия, включени в утвърдения от МС списък на стоки и услуги, възлагани на специализирани предприятия чрез процедура за договаряне по ЗОП. Купете лесно и удобно онлайн.

Тегло 0.200 кг