Регистрация
Вашата парола ще бъде генерирана автоматично и изпратена на вашия имейл адрес.

Знаме на България 60/100 см за външни условия

13.50 лв.

Знаме на България – символ на национална гордост, идентичност и култура. То е изработено с размери 60/100 см и стандартен джоб от 7 см за дръжка от тъкан полиестер за външни условия – 100гр.

Използваме специално селектирани материали, за да гарантираме, че националното знаме на България е не само красиво и елегантно. То е издръжливо и устойчиво на външни влияния. Полиестерът, използван за изработката на тези знамена, осигурява дълготрайност и ярки цветове, които ще запазят своята интензивност дори след излагане на слънце и влага.

Всяко едно от тези знамена е напълно ръчно изработено с грижа и внимание към детайла от работници в неравностойно положение. Тези знамена не само са символ на нашата принадлежност към нацията и културата ни, но също така представляват и възможност за подкрепа и вдъхновение за хора, които се борят да намерят своето място в обществото.

С всяко знаме, което закупите от нас, вие не само придобивате красив и значим продукт, но и се присъединявате към движение за социална промяна и взаимопомощ. Благодарим ви за подкрепата и се надяваме, че тези знамена ще ви донесат радост и гордост за нашата прекрасна страна – България.

Виж и останалите ни знамена тук.
Можете да ни станете приятели и да подкрепяте нашите каузи във фейсбук страницата ни.

Предприятието извършва поръчки и производство на изделия, включени в утвърдения от Министерството на социалната политика списък на стоки и услуги. Тези поръчки се възлагат на специализирани предприятия чрез процедура за договаряне по ЗОП.

Пазаруването онлайн е бързо и лесно с нас. Изберете вашите любими продукти и ги добавете към количката си с няколко клика. Нашите продукти са изцяло ръчно изработени с внимание към детайла и с високо качество на материалите. Благодарим ви за подкрепата и се надяваме да бъдем част от вашето пазаруване!

Тегло 0.200 кг