Регистрация
Вашата парола ще бъде генерирана автоматично и изпратена на вашия имейл адрес.

Знаме на България 90/150 см за външни условия

32.00 лв.

Знаме на България – символ на национална гордост, идентичност и култура. То е изработено с размери 90/150 см и стандартен джоб от 7 см за дръжка, от тъкан полиестер за външни условия – 100гр.
Едно от нашите най-търсени предложения. Това знаме не е просто символ на привързаност към родината, но и символ на надежда и възможност за хора, които се борят с различни предизвикателства в ежедневието си. Всяко едно българско знаме, което предлагаме, е изцяло ръчно изработено от нашите изключително талантливи работници в неравностойно положение.

Когато избирате да закупите знаме на България от нас, вие не само придавате почит към родината. Също така подпомагате хора в неравностойно положение да намерят своето място в обществото.

Вашето решение да подкрепите техните усилия им дава възможността да се чувстват ценени, да развиват своите умения и да се радват на заслужен доход.

Ние се гордеем, че всяка покупка от нашия магазин има истински обществен принос. Вярваме, че когато изберете нашите продукти, не само получавате продукт, но и история и сърце въплатени в него.

Можете да ни станете приятели или да ни последвате, и да подкрепяте нашите каузи във фейсбук страницата ни.
Виж и останалите ни знамена тук.

Благодарим ви, че избирате да бъдете част от нашата общност. Заповядайте в нашия онлайн магазин!

Тегло 0.200 кг