Регистрация
Вашата парола ще бъде генерирана автоматично и изпратена на вашия имейл адрес.

Знаме на Европейския съюз 90/150 см за външни условия

35.00 лв.

Знаме на Европейския съюз с размери 90/150 см. и стандартен джоб от 7 см за външна употреба. Звездите са шамповани, а платът е изработен от висококачествена тъкан -100гр. Предлагаме възможност за поръчка на желан от вас размер.

Това знаме не е просто символ на обединение и солидарност в Европа, но и израз на надежда и възможност за хора, които се сблъскват с различни предизвикателства в ежедневието си. Всяко европейско знаме, което предлагаме, е напълно ръчно изработено от нашите усърдни и талантливи работници.

Избирайки да закупите европейско знаме от нас, вие не само отдавате почит на богатата културна и историческа наследство на Европа, но и подпомагате хора в неравностойно положение да намерят своето място в обществото. Вашият избор да подкрепите техните усилия им дава възможността да се чувстват ценени, да развиват своите умения и да се радват на заслужен доход.

Ние се гордеем, че всяка покупка от нашия магазин има истински обществен принос. Всеки артикул, който предлагаме, е изработен с внимание към детайла и висококачествени материали. Вярваме, че когато изберете нашите продукти, не само получавате красив дизайн, но и история и сърце.

Виж и останалите ни знамена тук.
Можете да ни станете приятели и да подкрепяте нашите каузи във фейсбук страницата ни.

Тегло 0.200 кг