Регистрация
Вашата парола ще бъде генерирана автоматично и изпратена на вашия имейл адрес.

Знаме на Европейския съюз 90/150 см -плетен плат 135гр.

33.00 лв.

Изработваме знаме на Европейския съюз, което е символ на обединение, солидарност и важни ценности. То е изработено от висококачествени материали с размери 90/150 см и стандартен джоб от 7 см, от обикновен, плетен плат – 135гр. Всяка звезда върху знамето е внимателно обкантена на бродираща машина.

Избирайки нашето европейско знаме, вие не само изразявате почит към богатата културна и историческа наследство на Европа. Също така подпомагате хора в неравностойно положение да намерят своето място в обществото. Вашият избор да подкрепите техните усилия им дава възможността да се чувстват ценени, да развиват своите умения и да се радват на заслужен доход.

Всяко знаме на Европейския съюз, което предлагаме, е ръчно изработено от нашите усърдни и талантливи работници. Те с гордост представят своята умелост и професионализъм. Тяхната прецизност и старание гарантират, че всеки артикул, който предлагаме, е не само с красив дизайн, но и символ на история и сърце. С всяка покупка от нашия магазин вие също вземате участие в важна инициатива за справедливост и взаимопомощ.

При нас можете да поръчате всички видове национални знамена в желан от вас размер.

Виж и останалите ни знамена тук.
Можете да ни станете приятели и да подкрепяте нашите каузи във фейсбук страницата ни.
Разгледайте всички наши продукти и купете лесно и бързо онлайн.

Тегло 0.200 кг