Знаме на Европейския съюз 90/150 см за външни условия

40.00 лв.

Знаме на Европейския съюз с размер 90/150 см. със стандартен джоб – 7см за външна употреба. Звездите са обкантени на бродираща машина, а плата е тъкан – 100гр. Можете да поръчате в желан от вас размер.
Това знаме не е просто символ на обединение и солидарност в Европа, но и символ на надежда и възможност за хора, които се борят с различни предизвикателства в ежедневието си. Всяко едно европейско знаме, което предлагаме, е изцяло ръчно изработено от нашите усърдни и талантливи работници.

Когато избирате да закупите знаме на Европейския съюз от нас, вие не само придавате почит към богатата културна и историческа наследство на Европа, но и подпомагате хора в неравностойно положение да намерят своето място в обществото. Вашият избор да подкрепите техните усилия им дава възможността да се чувстват ценени, да развиват своите умения и да се радват на заслужен доход.

Ние се гордеем, че всяка покупка от нашия магазин има истински обществен принос. Освен това, всеки артикул, който предлагаме, е изработен с внимание към детайла и с високо качество на материалите. Вярваме, че когато предпочетете нашите продукти, получавате не само красив дизайн, но и сърце и история.
Виж и останалите ни знамена тук.
Можете да ни станете приятели и да подкрепяте нашите каузи във фейсбук страницата ни.

Тегло 0.200 кг