Регистрация
Вашата парола ще бъде генерирана автоматично и изпратена на вашия имейл адрес.

Знаме на България 70/120 см плетен плат

13.50 лв.

Предлагаме ви знаме на България – символ на национална гордост, идентичност и култура. То е изработено с размери 70/120 см и стандартен джоб от 7 см за дръжка. Всяко знаме е внимателно ушито от три цвята обикновен плетен плат, в съответствие с БДС стандартите за качество и автентичност.

Избирайки нашето знаме на България, вие не само изразявате своята привързаност към родината си. Също така подпомагате усилията на работниците в неравностойно положение да бъдат активни членове на обществото. Всяко знаме, което предлагаме, е ръчно изработено от нашите квалифицирани кадри.

Нашето знаме на България не е просто символ на нацията, но и израз на традиция, история и общност. С всяка покупка от нашия магазин вие не само придобивате красив и качествен продукт, но и участвате във важна инициатива за подкрепа на уязвими общности и национални ценности.

Вижте останалите ни знамена тук.
Можете да ни станете приятели и да подкрепяте нашите каузи във фейсбук страницата ни.

Фирма “Мересев” ЕООД присъства на пазара от 70 години, през които е утвърдила позициите си на надежден партньор за своите клиенти. Фирмата продължава успешно да съчетава икономическите и социалните си функции.

 Дружеството е сертифицирано за система за управление на качеството в съотвествие с изискванията съгласно стандарт БДС EN ISO 9001:2015  и в съотвествие с процедурите на  TUF CERT с област на приложение: разработване, производство и търговия на шевни изделия от текстил.

 

Тегло 0.200 кг