Регистрация
Вашата парола ще бъде генерирана автоматично и изпратена на вашия имейл адрес.

Знаме на България 70/120 см за външни условия

16.00 лв.

Знаме на България – символ на национална гордост, идентичност и култура. То е изработено с размери 70/120 см и стандартен джоб от 7 см за дръжка от тъкан полиестер за външни условия – 100гр.
Едно от нашите най-изключителни предложения, които предлагаме. Това знаме не е просто символ на привързаност към родината, но и символ на надежда и възможност за хора, които се борят с различни предизвикателства в ежедневието си. Всяко едно българско знаме, което предлагаме, е изцяло ръчно изработено от нашите усърдни и талантливи работници.

Когато избирате да закупите знаме на България от нас, вие не само придавате почит към родината, но и подпомагате хора в неравностойно положение да намерят своето място в обществото. Вашият избор да подкрепите техните усилия им дава възможността да се чувстват ценени, да развиват своите умения и да се радват на заслужен доход.

Ние се гордеем, че всяка покупка от нашия магазин има истински обществен принос. Освен това, всеки артикул, който предлагаме, е изработен с внимание към детайла и с високо качество на материалите. Вярваме, че когато носите или ползвате нашите продукти, носите не само красив дизайн, но и сърце и история.

Благодарим ви, че избирате да бъдете част от нашата общност и да подкрепяте тази важна причина за справедливост. Заповядайте в нашия онлайн магазин!

Можете да ни станете приятели и да подкрепяте нашите каузи във фейсбук страницата ни.
Виж и останалите ни знамена тук.

Тегло 0.200 кг