Регистрация
Вашата парола ще бъде генерирана автоматично и изпратена на вашия имейл адрес.

Полугащеризон Сив – 100% памук

48.50 лв.

Състав на плата:
Памук: 100%

Работният полугащеризон е произведен от 100% памук в сив цвят с червени елементи. Кройката е удобна и ергономична. Разполага с регулируеми презрамки с еластична задна част. Оборудван е също така с един голям джоб на гърдите с велкро, а от вътрешната страна е с цип. Полугащеризон Сив – 100% памук, има също два предни джоба, по един инструментален на крачолите и един заден джоб. Полугщеризонът е подходящ за заетите в сферата на строителството, автомонтьори, ВиК и много други.
Работете с удобство и отлична визия. Гащеризоните се предлагат от размер S до 5XL.
В случай, че сте работодател или искате персонализиран модел от този вид гащеризон в голямо количество, не се колебайте да се свържете с нас.

Ако желаете да придадете персонализиран вид на вашето работно облекло, ние предлагаме услуги за компютърна бродерия. Можем да избродираме фирменото ви лого или друг текст с рекламна цел.

Предлагаме на своите клиенти и брандиране на работни облекла чрез поставяне на директен дигитален печат с фотографско качество или бродерия. Потърсете ни за повече информация и цени.

Предприятието извършва поръчки и производство на изделия, включени в утвърдения от Министерството на социалната политика списък на стоки и услуги. Тези поръчки се възлагат на специализирани предприятия чрез процедура за договаряне по ЗОП.

Разгледайте всички наши продукти тук.

Тегло 0.350 кг
Размер

, , , , ,

Други продукти