Регистрация
Вашата парола ще бъде генерирана автоматично и изпратена на вашия имейл адрес.

Дамска риза класик, бяла

54.50 лв.

Състав на плата:
Памук: 35%
Полиестер: 59%
Ликра: 6%

Дамска риза класик, бяла, е с коригиращ се ръкав в елегантна кройка и бял цвят. Изработена от висококачествена лека материя, комбинация от памук, полиестер и ликра, тази риза предлага изключителен комфорт и стил.

Дамска риза класик, бяла е идеална за разнообразни професионални среди, като униформа за рецепционистки в хотели, сервитьорки, офис облекло или за стюардеси. Нейният класически дизайн позволява лесно комбиниране с цветен пуловер, елек или жилетка, което я прави подходяща и за лични нужди. Дължината на ръкавите се регулира, посредством щрифелка с копче.

Основни характеристики:

  • Материя: Лека смес от памук, полиестер и ликра
  • Цвят: Бял
  • Поддръжка: Изисква минимална грижа, съхне бързо и се глади лесно
  • Закопчаване: Предно закопчаване с копчета
  • Дизайн: Изчистен и семпъл модел

Брандиране:

Ако желаете да придадете персонализиран вид на вашите ризи, ние предлагаме услуги за компютърна бродерия. Можем да избродираме фирменото ви лого или друг текст с рекламна цел.

За повече информация и консултации относно възможностите за брандиране, не се колебайте да се свържете с нас. Нашият екип е тук, за да ви помогне да постигнете перфектния външен вид за вашия екип и бизнес.

Предприятието извършва поръчки и производство на изделия, включени в утвърдения от Министерството на социалната политика списък на стоки и услуги. Тези поръчки се възлагат на специализирани предприятия чрез процедура за договаряне по ЗОП.

Пазаруването онлайн е бързо и лесно с нас. Изберете вашите любими продукти и ги добавете към количката си с няколко клика. Нашите продукти са изцяло ръчно изработени с внимание към детайла и с високо качество на материалите. Благодарим ви за подкрепата и се надяваме да бъдем част от вашето пазаруване!

Тегло 0.200 кг
Размери Няма
Размер

, , , , ,

Други продукти