Регистрация
Вашата парола ще бъде генерирана автоматично и изпратена на вашия имейл адрес.

Дамска тениска с печат – сърце

23.00 лв.

Състав на плата:
Памук: 100%

Дамска памучна тениска, с цветен печат Сърце, в черно. Изображението върху тениската е висококачествен дигитален печат. Дамска тениска Сърце е чудесно предложение за подарък на ваша приятелка или близка. Можете да поръчате и тениски с печат, с ваш личен дизайн или с печат на ваши снимки. Предлагаме дамски, мъжки или детски тениски в различни цветове. Разгледайте и останалите предложения за тениски с печат в галерията ни.

За да запазите цветовете на своята дамска тениска с печат – сърце по-дълго:

  • перете я на 40 градуса, обърната на опаки;
  • избягвайте използването на избелващи прахове и препарати;
  • не се препоръчва сушене в сушилня и гладене от лицевата страна;
    -> При печат е възможно да има специфично петно от използвания препарат за пре-обработка на цветните тениски, който гарантира качеството на изображението. Това петно ще изчезне при първото пране.Имате възможност за брандиране на работното облекло и работните униформи. Освен чрез дигитален печат, можем да изобразим фирмено лого и рекламен надпис и чрез компютърна бродерия.

    За повече информация и консултации относно възможностите за брандиране, не се колебайте да се свържете с нас. Нашият екип е тук, за да ви помогне да постигнете перфектния външен вид за вашия екип и бизнес.

    Предприятието извършва поръчки и производство на изделия, включени в утвърдения от Министерството на социалната политика списък на стоки и услуги. Тези поръчки се възлагат на специализирани предприятия чрез процедура за договаряне по ЗОП.

Тегло 0.200 кг
Размер

, , , , ,

Други продукти