Регистрация
Вашата парола ще бъде генерирана автоматично и изпратена на вашия имейл адрес.

Дамска памучна тениска Шевица в бяло

22.00 лв.

Състав на плата:
Памук: 100%

Дамска памучна тениска Шевица в бяло, е украсена с висококачествен дигитален печат на българска шевица, която придава уникален и традиционен вид. Тениската е чудесен избор за подарък за приятелка или близка. Освен стандартния дизайн, предлагаме възможност за поръчка на тениски с ваш личен дизайн или снимки. Имаме разнообразие от дамски, мъжки и детски тениски в различни цветове. Разгледайте и останалите предложения в нашата галерия.

За да запазите цветовете на вашата дамска тениска Шевица по-дълго време:

  • Перете на 40 градуса, обърната наопаки.
  • Избягвайте избелващи препарати.
  • Не сушете в сушилня и не гладете от лицевата страна.

При печат може да се появи специфично петно от използвания препарат за пре-обработка на цветните тениски, което ще изчезне при първото пране.

Предлагаме също така брандиране на работно облекло и униформи. Можем да изобразим фирмено лого и рекламен надпис чрез дигитален печат или компютърна бродерия.

За повече информация и консултации относно възможностите за брандиране, не се колебайте да се свържете с нас. Нашият екип е тук, за да ви помогне да постигнете перфектния външен вид за вашия екип и бизнес.

Ние извършваме поръчки и производство на изделия, включени в утвърдения от Министерството на социалната политика списък на стоки и услуги. Тези поръчки се възлагат на специализирани предприятия чрез процедура за договаряне по ЗОП.

Тегло 0.200 кг
Размер

, , , ,

Други продукти