Възглавница 50/70 см

SKU 02048 Категории , Tag

Представяме ви стандартна възглавница за сън с размери 50х70 см и пълнеж от 650 грама вата. Тази възглавница е идеална за заспиване и осигурява комфорт и подкрепа за вашия сън. С голямото си тегло на ватата, тя предлага допълнителна поддръжка за вашата глава и врата, осигурявайки ви уютна и спокойна нощ.

Калъфката на възглавницата е изработена от висококачествен памучен плат, който осигурява мекота и приятно усещане при допир. Този материал е лесен за почистване и поддръжка, като ви дава възможност за продължителна употреба на възглавницата.

Тази възглавница е продукт на “Мересев” ЕООД – Стара Загора, което е общинско дружество, създадено през 1954 година като кооперация за заетост на лица с увреждания. Нашите работници с грижа и внимание ръчно изработват всяка възглавница, като всяка поръчка е повод за гордост за нас.

Със статута на специализирано предприятие за трудоустроени лица, в “Мересев” ЕООД се стремим да предоставим висококачествени продукти. Те не само удовлетворяват вашите нужди, но и подкрепят интеграцията на хора с увреждания в обществото. С вашата подкрепа и покупка на този продукт вие не само придобивате качествен артикул, но и помагате за подкрепата и развитието на социалните инициативи.

Можете да ни станете приятели или да ни последвате, и да подкрепяте нашите каузи във фейсбук страницата ни.
Виж и останалите ни продукти тук.

Тегло 0.700 кг
product

Related Products

Lorem orci elementum dictum viverra sed lobortis vitae purus Vitae eget cursus dictum ac tellus faucibus Porta aliquet