Регистрация
Вашата парола ще бъде генерирана автоматично и изпратена на вашия имейл адрес.

Възглавница 35/45 см

Представяме ви малка възглавница с пълнеж от вата с тегло 300 грама. Тази възглавница е идеална за добавяне на уют и комфорт във вашия дом или офис. С размери 35/45 см, тя е удобна и практична за ползване както за подпора на врата, така и за поставяне под ръката или главата. При избор на детски десен за калъфка, е идеална за детското легло на вашето дете.

Калъфката на възглавницата е изработена от висококачествен памучен плат, който осигурява мекота и удобство при допир. Този материал е лесен за поддръжка, като осигурява дълготрайно използване на възглавницата.

За нас е голямо удоволствие да ви представим този продукт от “Мересев” ЕООД – Стара Загора. Нашето дружество е общинско дружество, създадено през 1954 година като кооперация за заетост на лица с увреждания. С гордост можем да кажем, че в нашето дружество работят 29 души, като 74% от тях са лица с увреждания. Този факт ни предоставя статут на специализирано предприятие за трудоустроени лица.

Ние изпълняваме поръчки и изделия, включени в утвърдения от Министерството на социалната политика списък на стоки и услуги. Тези поръчки се възлагат на специализирани предприятия чрез процедура за договаряне по Закона за обществените поръчки. С всяка покупка на продукт от нас, вие не само придобивате качествен продукт, но и подкрепяте нашата мисия за интеграция и подкрепа на хора с увреждания.

Виж и останалите ни продукти тук.
Можете да ни станете приятели и да подкрепяте нашите каузи във фейсбук страницата ни.

Тегло 0.350 кг

Други продукти